Popup bar op de Noordpool opent 17 april voor 1 dag

Popup bar op de Noordpool

De Finse groep Arctic Blue Gin opent de noordelijkste pop-up bar “Arctic Bar” op de Noordpool op 17 april. Elke ontdekkingsreiziger die moedig genoeg is om hier te komen krijgt een leven lang gratis gin.

De Arctic Bar, gelegen op N90 ° E0 °, is op 17 april één dag open en zal de meest noordelijke bar ter wereld zijn, zelfs noorderlijker dan de bar in Hotel Tulpan in Svalbard, Noorwegen.

Arctic Blue Gin Popup op de Noordpool

Waarom de Noordpool?

“Om hier te overleven, moet je een beetje gek zijn houden van een uitdaging. Net als de wilde bosbessen waarmee we onze gin sieren, die zich een weg banen door de bevroren aarde om te overleven. Het is niet gemakkelijk, maar je kunt echt van hun levenslust proeven “, zegt Mikko Spoof, mede-oprichter en merkdirecteur van Arctic Brand Group.

“En net als de bosbessen in onze Artic Gin, moeten onze ideeën door een ijzig element vechten om tot bloei te komen.” Vervolg Mr. Spoof: “We geloven dat acties effectiever zijn dan woorden bij het vertellen van verhalen. Daarom openen we een bar op de Noordpool. De klanten kunnen tijdens de pop-up dag genieten van gratis gin en zelfs beter dan dat: ze krijgen een levenslange voorraad Arctic Blue Gin bij hun voordeur afgeleverd. ”

De Finse expeditie zal een week op de Noordpool rijden in zeer zware omstandigheden. De dikte van het ijs kan variëren van enkele centimeters tot enkele meters en de temperatuur kan zelfs dalen tot -40 ° C / F

Arctic Bar Expedition Group

Levenslang gratis gin

Iedereen die het redt om op 17 april de popup bar te bezoeken krijgt de rest van zijn leven een gratis voorraad Arctic Blue Gin – of op zijn minst zolang de bosbessen overleven en niet zijn uitgestorven als gevolg van klimaatverandering.

Het team staat onder leiding van de ervaren poolexpert en fotograaf Poppis Suomela. Fotograaf Valtteri Hirvonen en regisseur Otso Tiainen zullen ook deelnemen aan de extreme reis en een korte documentaire maken over de effecten van het broeikaseffect.

Over Arctic Brands Group

Arctic Brands Group is een hoogkwalitatief ambachtelijk bedrijf, opgericht in 2017 en samengevoegd met Chevaliers Holding Ltd Hong Kong in 2018. De producten van Arctic Brands Group zijn gebaseerd op de unieke Finse natuur en zijn pure grondstoffen. Binnenlandse bosbessen, vers bronwater en Noordse planten geven Arctic Blue de unieke, verfijnde smaak van bosbessen, jeneverbes en kruiden.

Meer informatie

mspoof@arcticbrandsgroup.com                            

www.arcticbrandsgroup.com