Jonnie en Thérèse Boer openen Brass Boer – 27 april 2019

Jonnie en Thérèse Boer openen Brass Boer Thuis – 27 april 2019

Jonnie en Thérèse Boer openen Brass Boer Thuis in Zwolle – Een brasserie bistro ‘nieuwe stijl’met veel gerechten bereid op het houtvuur.

Op 27 april a.s. openen Jonnie en Thérèse Boer hun tweede Brass Boer in Zwolle, Brass Boer Thuis genaamd. Qua gerechten wordt dezelfde stijl doorgevoerd als op Bonaire, maar dan met ingrediënten uit deze regio. Gasten kunnen hun eigen menu van 2 tot 4 gerechtjes of kiezen voor het ‘(h)eerlijk zullen we alles delen’, dat per tafel te bestellen zal zijn.

Een brasserie bistro ‘nieuwe stijl’, in hun thuisstad Zwolle, met veel gerechten bereid op het houtvuur. Gasten maken hun eigen menu van 2, 3 of 4 gerechtjes van onze kaart of kiezen voor het ‘(h)eerlijk zullen we alles delen’, een family style menu, dat per tafel te bestellen zal zijn. Op de menukaart staan tevens de Chefs Specials, de favorieten van de chefs.

De chef-kok van Brass Boer Thuis is Joris Bruurs en de bedrijfsleider is Jan-Willem Berendsen. Beiden werkten tot voor kort bij Brass Boer Bonaire en Restaurant De Librije.