Online bedrijfsuitjes – Corona Proof

Hackathon Online Flitz Events
De corona lockdown lijkt nog wel even aan te houden. Wil je toch iets leuks met collega's of vrienden gaan doen, denk dan eens aan online bedrijfsuitjes. Bij Flitz Events boek je de leukste online uitjes!

Coronaproof online bedrijfsuitjes!

De corona lockdown lijkt nog wel even aan te houden. Wil je toch iets leuks met collega’s of vrienden gaan doen, denk dan eens aan online uitjes. In de regio Den Haag (Scheveningen, Kijkduin of Hoek van Holland) organiseert Flitz Events al jaren de leukste bedrijfsuitjes zoals een Beachcamp zeskamp, powerkiten, pubquiz of de meest originele en leuke workshops.

Nu in corona tijden komen daar de online bedrijfsuitjes bij want ook online kun je werken aan de onderlinge verbinding van je team werken aan een betere saamhorigheid. Super leuk om te doen, of het nu vanaf het kantoor is of vanuit huis! Je haalt meer uit je team als collega’s elkaar beter kennen. Je leert elkaars sterkte kanten en vaardigheden beter kennen en het versterkt het gevoel van verbondenheid. Bovendien staan de unieke en ludieke online games garant voor een gezonde portie competitie onder de deelnemers.

Steeds meer mensen zitten in quarantaine omdat ze ofwel zelf besmet zijn met de nieuwe Omikron variant of omdat huisgenoten besmet zijn. Vaak een hele saaie week, immers je mag je huis niet uit en moet minimaal 10 dagen na besmetting binnen blijven. Dan zijn deze online spellen een echte uitkomst. Waar iedereen ook zit – het maakt niet uit – want alle teamleden spelen het spel online.

Welke online events kun je boeken bij Flitz Events?

Online Escape Room – Pegasus Project

Je bezoekt de escape room virtueel. Ontrafel als geheim agent de plannen van Project Pegasus. Je maakt onderdeel uit van W.I.S.E – een agency wat staat voor World Intelligence Secret Elite die de wereld beschermd tegen grote gevaren. Agent Spike van W.I.S.E. moet uitzoeken waarom er 3 wetenschappers van het biotech bedrijf Spider Tech levenloos zijn aangetroffen. Het gaat je alleen lukken om de plannen van Project Pegasus te ontrafelen wanneer je perfect samenwerkt met je teamgenoten!

Online Escape Room The Pegasus Project Flitz Events

Online Pubquiz

Dit is denken we wel het meest geboekte online bedrijfsuitje van de laatste 2 jaar. Helemaal in opkomst gekomen tijdens corona. Bij Flitz Events organiseerden ze de afgelopen 2 jaar al voor meer dan 600 bedrijven een Online Pubquiz met een professionele presentator. Hoe werkt het? De quiz bestaat uit verschillende rondes met algemene open vragen, meerkeuze-vragen, mini games, media fragmenten en natuurlijk een grote bekende muziek ronde. De quiz kun je zelfs in verschillende thema’s boeken zoals een Haagse PubQuiz, Oliebollen Pubquiz of Interactieve PubQuiz. De deelnemers aan de quiz voeren alle antwoorden in via een online app op de telefoon waardoor de scores steeds bijgehouden worden. Een pubquiz duurt ca 1,5 tot 2 uur en kan al geboekt worden vanaf € 15.00 per persoon.

Flitz Events Online Pubquiz

Hackathon online escape room

Iedereen kent inmiddels wel de escape rooms. De laatste jaren schoten de escape rooms als paddenstoelen uit de grond maar ook deze branche is ernstig geraakt door corona. Omdat de 1,5 meter in een escape room niet gegarandeerd kan worden zijn de escape rooms ook al weer gesloten sinds begin december. Bij Flitz Events kun je echter online een escape room spelen om zo gezamenlijk een code te kraken om te ontsnappen. Hackathon is een online teambuilding game, waarbij je in aanraking komt met veel uitdagende hardcore puzzels.

Hackathon Online Flitz Events

Project Arrow – Online Escape Room

Ook project Arrow is een online escape room en geschikt voor zowel kleine als grote groepen. Om te winnen moet je een gezonde match hebben als team tussen snelheid en intelligentie.

In project Arrow moet je de wereld redden van een ongekende crisis. De specialisten hebben een tool ontwikkeld (Project Arrow) waarmee de wereldleiders de wereld moeten redden van de ondergang. Alleen met perfecte samenwerking en gezamenlijk zoeken naar oplossingen gaat dit lukken!

Project Arrow Escape Room Flitz Events

Scrooge Online Escape Room

Ludieke vragen, vreemde opdrachten en heel veel plezier. Dat is de online escape room Scrooge.

Deze game is gebaseerd op het verhaal “A Christmas Carol”  van Charles Dickens. Door Flitz Events in een modern en hip jasje gestoken. Ga in deze online game op zoek naar de ware kerst spirit voor Ebenezer Scrooge.

Deze online escape room kun je al spelen vanaf € 19.95 per persoon en duurt ongeveer 2 uur.

Online Escape Room Scrooge Flitz Events

Meer over online bedrijfsuitjes:

Flitz-events
Schokkerweg 44
2583 BJ Scheveningen

Tel.: 070-2230008
info@flitz-events.nl
https://flitz-events.nl/

Logo Flitz Events
close

Inschrijven Nieuwsbrief Bijzonder Uit Eten

Altijd de tofste foodevents, festivals, restaurant events en culinaire happeningen direct in je inbox!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe