Nieuwe leden Les Patrons Cuisiniers tijdens Gala geïnaugureerd
Op zondag 28 januari 2018 vond het derde Grand Gala des Patrons plaats in Breukelen bij Koetshuis de Zadelhoff. Bijzonder Uit Eten mocht meegenieten van dit bijzondere gala waar 23 top chefs een hele bijzondere middag en avond verzorgden.
In de middag waren er heerlijke amuses waarna er aan tafel een geweldig 6-gangen menu geserveerd werd onder het genot van muziek en entertainment. Het absolute klapstuk van de avond was het “Grand Dessert”
Ook mede oprichter van Les Patrons Cuisiniers – Henk Savelberg was uit Thailand overgekomen en aanwezig bij de inaugratie van 3 nieuwe leden bij Les Patrons. Voorzitter Cees Helder maakte de nieuwe leden bekend waarmee de club nu op 23 leden staat.
Nieuwe leden Les Patrons Cuisiniers
- Egon van Hoof – Restaurant Mos Amsterdam
- Erik de Mönnink – Restaurant De Swarte Ruijter Holten
- Yuri Wiesen – Restaurant Wiesen Eindhoven
Les Patrons werd in oktober 1991 opgericht door Toine Hermsen, Cees Helder, Henk Savelberg, John Halvemaan, Constant Fonk, Maartje Boudeling, John Kern, Emmanuel Mertens en Paul Fagel
Tijdens de avond werd ook het nieuwe loyalty programma Route Culinaire gelanceerd – een gastronomische tour die als uw persoonlijke VIP-ticket voor ons Grand Gala des Patrons 2019 kan fungeren.
Les Patrons Cuisiniers Route Culinaire betekent dat wanneer u bij een van de aangesloten restaurants komt lunchen of dineren, u ter plekke de foto van de Patron in deze gids kunt laten signeren. Bij tien handtekeningen van tien verschillende Patrons, ontvangt u een Magnum Pommery Champagne. Bij twintig handtekeningen van twintig verschillende Patrons, zullen u en uw tafelgenoot tijdens het Grand Gala des Patrons 2019 als persoonlijke gasten van Les Patrons aan tafel worden verwelkomd.
Nog even nagenieten van het waanzinnige dessert..