Nierstichting Restaurant Driedaagse 23-29 maart 2020

Nierstichting Restaurant Driedaagse; gastronomisch genieten bij restaurants in heel Nederland!

Tijdens de Nierstichting Restaurant Driedaagse kun je 3 dagen gastronomisch genieten bij restaurants in heel Nederland die bewust met minder zout koken.

Ben jij een fijnproever en hou je van pure smaken? In de week van 23-29 maart 2020 is de derde landelijke Nierstichting Restaurant Driedaagse. Must visit restaurants bij jou in de buurt serveren dan een fantastisch tasting menu met pure smaken en aandacht voor minder zout tijdens lunch of diner. Laat je verleiden tot culinaire smaaksensaties bij een van de deelnemende restaurants én reserveer nu een tafel!

De Nierstichting Restaurant Driedaagse wordt vertegenwoordigd door restaurants door heel Nederland (ook Michelin en Gault Millau) die:

  • van een lunch of diner een absolute smaakbeleving maken.
  • met verse en pure ingrediënten werken en naar het seizoen koken.
  • tijdens actiedagen minimaal een 3 gangen tastingmenu serveren met aandacht voor minder zout.

Streven is om heel Nederland zoutbewuster te maken. En dat is hard nodig! Wij eten op jaarbasis een kilo teveel zout per persoon. Ruim 1,7 miljoen Nederlanders (circa 10 % van de bevolking) hebben chronische nierschade. Minder zout eten helpt nierschade te voorkomen.

Bekijk alle informatie op de website van de Nierstichting Restaurant 3-daagse

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?