Coming Soon: Miyagi and Jones – Veemarktplein Utrecht

Aziatisch Restaurant Miyagi and Jones Utrecht

Coming Soon: Miyagi and Jones – Veemarktplein Utrecht

Het Veemarktplein naast de Jaarbeurs krijgt na 35 jaar een nieuw restaurant. Miyagi and Jones wordt gevestigd op de plek waar voorheen de Borobudur zat. Doel van Miyagi and Jones is de Aziatische en westerse keuken dichter bij elkaar brengen. East meets West – een prachtige combinatie!

Uit DUIC – 12 april 2017  – lees het hele artikel online op DUIC

Het trio achter het nieuwe restaurant, dat halverwege mei opent, zijn Rick Ram, Shuling Hu en Harmen de Glint afkomstig uit de Veluwe, die in het oosten van het land een aantal goedlopende all-you-can-eat restaurants hebben opgezet. Het wordt hun eerste project in een grote stad. “Wat we willen gaan doen is niet uit te voeren in een dorp als Ermelo”, vertelt De Glint. “Hier zijn mensen veel meer bewust van wat ze eten en vinden ze het leuk om iets nieuws te proberen.”

Dat nieuwe moet de combinatie van de Aziatische en westers keuken worden. “Dit heb je nog niet in Utrecht. We tillen de eetbeleving naar een hoog niveau, terwijl de sfeer laagdrempelig blijft. Met voor ieder wat wils: van sushi tot biefstuk. Het eten is Aziatisch en het drinken westers. Denk aan cocktails en dergelijke.”  lees meer

Restaurant Miyagi and Jones
Veemakrtplein 42
Utrecht
utrecht@miyagiandjones.nl
http://www.miyagiandjones.nl

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
mood_bad
  • Opmerkingen zijn gesloten.