Luxe diner als kerstpakket voor werknemers

Bezorg Een Diner Kerstpakket Diner Bij Je Thuis

Luxe diner als kerstpakket voor werknemers

Bedrijven willen in dit coronajaar het kerstpakket persoonlijker en specialer maken. Daar spelen cateringbedrijven De Barbecue Boer en De Buffetten Boer op in met hun nieuwe initiatief Bezorgeendiner.nl. Bedrijven kunnen een cadeaucheque bestellen waarmee hun medewerkers een compleet verzorgd menu kunnen uitkiezen. De diners worden in luxe geschenkverpakkingen geleverd en zijn daarmee helemaal in de stijl van de feestdagen. 

Samen herinneringen creëren
Dick Kevelam, eigenaar van De Barbecue Boer en De Buffetten Boer: “Als je echt iets persoonlijks zoekt, dan is een diner met het hele gezin een goede keuze. Samen tijd besteden aan lekker eten, zo creëer je herinneringen. Door Bezorgeendiner.nl in te schakelen geef je als werkgever een blijk van waardering aan de werknemers en hun gezinnen in deze bijzondere tijd. Wanneer de werknemer de cadeaucheque ontvangt, kan hij of zij kiezen uit zes luxe menu’s, inclusief een vegetarisch menu en een kindermenu. De vier voorgerechten en vier toetjes maken de keuze reuze. Een gulle gift, dat juist nu meer dan duizend woorden zegt.”

In drie stappen een luxe diner op tafel

1.Kies het gewenste menu
Om de beste smaakbalans te creëren, zijn de menu’s met zorg samengesteld en voorzien van de beste ingrediënten. Kies je favoriete voor- en hoofdgerecht en bestel eventueel nog een dessert bij.

2.Het diner wordt thuisbezorgd
Op het afgesproken tijdstip wordt het complete menu bezorgd. De gerechten worden koel geleverd in speciale verpakkingen. Elk diner is na levering nog twee dagen houdbaar.

3.Even in de oven en geniet
De gerechten worden klaargemaakt en gekoeld. Het hoofdgerecht mag daarom, voordat iedereen aan tafel gaat, nog even in de oven. Na ongeveer 30 minuten is het tijd om te genieten!

Bezorg een diner voor particulieren
Ook particulieren zijn welkom om hun bestelling te plaatsen. Daarbij is de minimale bestelling voor vier personen, in verband met de gratis bezorging. Alle menu’s worden koel geleverd om in de oven te plaatsen. De gerechten kunnen ook worden opgewarmd in de pan. Bezorg een diner levert de gerechten in speciale verpakkingen die ervoor zorgen dat het diner 24 uur gekoeld blijft. Elk diner is na levering nog twee dagen houdbaar.

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
mood_bad
  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe