Boerderij de Lindenhoff in Baambrugge verruimt openingstijden

Boerderijmarkt De Lindenhoff Baambrugge Utrecht

Boerderij de Lindenhoff in Baambrugge verruimt openingstijden

Boerderij de Lindenhoff in Baambrugge (Ronde Venen, Utrecht) verruimt de openingstijden voor particulieren ivm de coronacrisis. Nu 6 dagen per week geopend.

Boerderij Lindenhoff levert de hoogste kwaliteit vlees, groente, fruit en zuivel aan de top van de Nederlandse horeca. Nu de restaurants gesloten zijn, zien zij een sterke piek in de directe verkoop aan consumenten.

Willem te Voortwis van Lindenhoff: “Juist nu mensen niet meer uit eten kunnen en veel tijd hebben, wordt er heerlijk thuis gekookt. In de afgelopen dagen is de verkoop verzesvoudigd.”

Volgens Lindenhoff zijn vooral de authentieke groenten en het vlees van eigen boerderij populair. Willem te Voortwis: “Op dit moment is iedereen op zoek naar gezond en vers voedsel. Wij kunnen ook nu snel bezorgen omdat we direct van de boerderij leveren.”

De groentemannen, slagers, kaasmeesters en chauffeurs die normaal werken voor de horeca springen nu bij om alle bestellingen in de webwinkel op ambachtelijke manier klaar te maken. Hierdoor kan Lindenhoff als enige supermarkt in Nederland, bestellingen van vandaag; morgen leveren.

Via https://lindenhoff.nl/ kunnen consumenten nu zes dagen per week verse boodschappen in huis halen. Bekijk de aangepaste openingstijden van de Lindenhoff op de website

Lindenhoff boerderijwinkel: Marché

Op ongeveer 20 minuten rijden vanaf Amsterdam in het pittoreske Baambrugge ligt een bijzondere plek verscholen; de Lindenhoff Marché! In onze boerenmarkt bent u normaal welkom van donderdag t/m zaterdag voor de mooiste authentieke producten rechtstreeks van de boerderij. Vanwege de coronacrisis kunt u nu 6 dagen per week terecht in Baambrugge. Kom langs en ontdek de lekkerste producten van het seizoen, laat uw vlees vers afsnijden door onze slagers, proef de selectie boerenkazen van de Kaasmeester, neem een kijkje op de boerderij en geniet van een kop koffie met huisgemaakte taart in onze Tuinkamer. Bij de Marché vindt u een ruim assortiment vlees van onze eigen rustieke Gasconne runderen, Gasconne varkens, Baambrugse Biggen en Kamper lammeren in onze slagerij. Daarnaast hebben we een uitgebreide selectie ambachtelijke boerenkazen uit Europa, groente & fruit van de volle grond en bijzondere delicatessen. Laat u inspireren en kom de smaak van de boerderij beleven!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
mood_bad
  • Opmerkingen zijn gesloten.