Laura Ashley Tea Room opent in Cornwall in The Cornwall Hotel

Eerste Laura Ashley Tea Room in Cornwall opent in The Cornwall Hotel

De nieuwste aanwinst voor de Laura Ashley Tea Room-franchise opent volgende maand in The Cornwall Hotel, daarmee is dit de eerste Laura Ashley Tea Room in Cornwall.

Laura Ashley The Tea Room - The Cornwall Hotel

De nieuwe Tea Room in het Cornwall Hotel biedt een heerlijke afternoon tea-ervaring in een elegante omgeving en biedt een uitgebreid menu met een scala aan lekkernijen, waaronder perfect gebakken scones, handgemaakte patisserieën en een verscheidenheid aan thee.

Gasten kunnen alle High Tea klassiekers verwachten, waaronder een selectie van vers gemaakte komkommer sandwiches met roomkaas; Ham sandwiches met korrelmosterd en gerookte zalm en citroenboter op roggebrood. De chique taartjes en patisserie van de high tea zullen regelmatig veranderen en bevatten moderne interpretaties van Britse klassiekers gemaakt met seizoensproducten. De prijs van de high tea zal zo rond de £ 25 gaan liggen.

Gasten van het hotel en de spa kunnen van deze typisch Britse traktatie genieten voor speciale gelegenheden en meer vanaf zaterdag 25 mei 2019.

Laura Ashley The Tea Room - The Cornwall HotelDe elegante theesalon wordt de zesde in de Laura Ashley-collectie en de eerste die in de kustprovincie wordt geopend. De Tea Room bevindt zich in het hoofdgebouw van het hotel, in het hart van het landgoed, en is smaakvol ingericht in de kenmerkende Laura Ashley-stijl. Het combineert de essentie van Engeland met een elegant plattelandsleven.

Rebecca Coonan, General Manager bij The Cornwall, zei: “We zijn absoluut verrukt te mogen gaan samenwerken met een van de meest iconische Britse merken en dat we zijn geselecteerd als locatie voor de eerste Tea Room in Cornwall. We kijken erg uit naar de lancering volgende maand en kunnen onze hotelgasten het uitgebreide assortiment zoete en hartige traktaties bieden in een prachtige Britse omgeving. ”

De opening vindt plaats op zaterdag 25 mei, na een exclusief VIP-lanceringsevenement.

Ga voor meer informatie naar  www.lauraashleythetearoom.com of www.thecornwall.com.

 

 

 

Laura Ashley The Tea Room - The Cornwall Hotel Laura Ashley The Tea Room - The Cornwall Hotel