Het Laatste Tafeltje steunt Horeca en beloont kopers tegoedbon

Het laatste Tafeltje steunt de horeca

Het Laatste Tafeltje steunt Horeca en beloont kopers tegoedbon

Het Horecaplatform hetlaatstetafeltje.nl, komt vandaag met een opmerkelijk corona steuninitiatief. Een oplossing voor restaurateurs om in deze financieel onzekere tijden omzet te genereren en tegelijk iets leuks te doen voor de hulpverleners en/of hulpbehoevenden. 

Consumenten kunnen vanaf morgen tegoedbonnen kopen bij hun favoriete restaurant en tegelijk ‘gratis’ een cadeautje sturen naar iemand die ze door de crisis slecht kunnen bereiken, een hart onder de riem willen steken of willen bedanken voor hun hulp.

Het laatste Tafeltje steunt de horeca

Het cadeautje is initieel een doosje kwaliteitsbonbons met een persoonlijke boodschap. De koper van de bon kan aangeven naar wie de bonbons verstuurd mogen worden. Dat mag naar het adres van de koper zelf, maar het is natuurlijk leuk om dat te doen naar een hulpverlener of een hulpbehoevende.

Het cadeautje wordt gegeven door Het Laatste Tafeltje en deelnemende Horeca als dank voor het vertrouwen van de consument. De koper krijgt na de crisis in het restaurant naar keuze de waarde van de tegoedbon in mindering op zijn rekening gebracht. De uitgekozen persoon krijgt het cadeautje met een leuke boodschap. Een win-win-win waar iedereen blij van wordt, zo vlak voor Pasen!

Het Laatste Tafeltje zet zich belangeloos in.

Het initiatief is bedoeld als een aanvulling op het door KHN gesteunde Horeca Samen Sterk. Het Laatste Tafeltje maakt gebruik van haar kennis, platform en netwerk om juist door middel van deze bijzondere incentive nog meer consumenten een tegoedbon te laten kopen en daarmee direct bij te dragen aan de getroffen Horeca.

Het Laatste Tafeltje is in coronavrije tijden een platform voor Horeca om middels aanbiedingen een betere bezettingsgraad te krijgen op specifieke dagen of tijden en voor consumenten om met korting nieuwe horeca, producten of menu’s te ontdekken. Er zijn meer dan 1000 Horeca ondernemingen geregistreerd als aanbieder en het platform heeft meer dan 100.000 eigen platform gebruikers.

Het Laatste Tafeltje initieert deze actie volledig belangeloos. Er zijn voor de Horeca geen verplichtingen zoals vaste bijdragen of kortingen. Er worden ook geen commissies over verkopen berekend. Doel is om zoveel mogelijk omzet naar voren te halen voor de Horeca ondernemers in deze lastige tijden. De ondernemers wordt alleen gevraagd een kleine bijdrage te doen in de vorm van de kostprijs van het cadeautje en de verzending. Deze kosten zijn volledig transparant.

Het Laatste Tafeltje zet zich in om deze kostprijs voor het cadeautje en de verzending zo laag mogelijk te krijgen en roept eenieder op die wil bijdragen of sponsoren. Het Laatste Tafeltje zal zich in de komende zware weken verder ook inzetten om deze actie naast haar eigen publiek onder de aandacht te brengen van zoveel mogelijk media om zoveel mogelijk steun te krijgen voor het initiatief en zo de Horeca, hulpverleners en hulpbehoevenden te steunen.

Deelname staat ook open voor niet bij het Laatste Tafeltje aangesloten Horecabedrijven, hiervoor is deze link beschikbaar

Economische stimulans horeca

De overheidssteunmaatregelen zijn weliswaar veelbelovend (chapeau!) maar hebben veelal nog geen effect, zijn nog niet toegankelijk of zijn voor sommige Horecabedrijven simpelweg onvoldoende.

Niet iedere Horeca ondernemer heeft spreekwoordelijk voldoende vet op de botten. Zie dan maar eens te overleven. De consument wil graag uit eten, maar mag het eenvoudig niet. Met deze actie hopen de initiatiefnemers dat het wel aanwezige geld in de economie blijft circuleren. Zo haalt de horeca omzet naar voren waardoor de kans op overleven toeneemt, terwijl de koper ook nog eens andere hulpverleners of hulpbehoevenden steunt en zichzelf kan verheugen op en heerlijk onthaal!

Het laatste Tafeltje steunt de horeca

 

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
mood_bad
  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe