Site logo

Het Kruidenplein, Vind kruiden bij jouw in de buurt

Het Kruidenplein
Ik kook uiteraard ook regelmatig thuis en bij de Mise-en-place kom ik er vaak achter dat ik een bepaald kruid mis. Ik schaf dit aan en erger me soms na verloop van tijd dat ik een grote verscheidenheid aan kruiden heb, waarvan ik het merendeel maar één keer gebruikt heb.

Het Kruidenplein, Vind kruiden bij jouw in de buurt, zonder aanschaf en veel potjes in de kast

Mis je bij het koken een kruid wat je niet in je recept voorkomt en waar je maar heel weinig van nodig hebt? Wordt dan lid van www.hetkruidenplein.nl en vindt het kruid in de buurt, maak een afspraak en haal het op.

Hoe werkt het?

Je registreert jezelf op www.hetkruidenplein.nl.

Je kunt hier vervolgens de kruiden die je zelf in je bezit hebt aanbieden en op zoek gaan naar een kruid wat je zelf nodig hebt. Het grote voordeel is dat het niet hoeft te kopen en er geen kruid in de kast beland wat je wellicht niet vaak gebruikt. Je kunt ook andere koks helpen met een kruid, zodat zij dat niet hoeven te kopen. Of de uitwisseling gratis is, dat bepaalt de eigenaar van het kruid nadat er contact gelegd is.

De eerste 6 maanden is het lidmaatschap gratis! Hierna betaal je  € 1,00 per maand (er moet voor 1 jaar vooruit betaald worden). Al met al een duurzame manier van het kruiden delen en uitwisselen. Heb je vragen, stuur dan een mail naar info@hetkruidenplein.nl.

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe