Heerlijk Hollands bij Restaurant Joost

Restaurant Joost in het vondel hotel Amsterdam

Heerlijk Hollands bij Restaurant Joost

Wisselende menukaart per seizoen

Verscheidene kunstwerken en de warme inrichting maken restaurant JOOST tot een sfeervolle ontmoetingsplek in Hotel Vondel in het centrum van Amsterdam.  Zowel hotelgasten als toeristen en buurtgenoten zijn er meer dan welkom. Het is de ideale plek voor een heerlijk ontbijt, smaakvolle lunch, een bruisende borrel, een gezellig diner of event.

Restaurant Joost Amsterdam in het Vondel HotelOp de menukaart staan frisse, Hollandse seizoensgebonden gerechten  met de nadruk op eenvoud.  Pure, dagverse producten uit de regio voeren de boventoon. Denk paté van de Amsterdamse Diny Schouten, Hollandse gerookte haring, parelhoenfilet of kabeljauw met gegrilde seizoensgroenten.

Ook  staat  er  een  wekelijks  wisselende  stamppot  op  de  kaart.  Heerlijke  toegankelijke  wijnen  van Nederlandse  wijnboeren  en  cocktails  met  ambachtelijk  gestookte  likeuren  van Van  Wees  maken  de  ‘Hollandse’  beleving helemaal compleet.  Restaurant JOOST dankt haar naam aan  de dichter Joost van
den Vondel.  Het restaurant  is zeven dagen per week geopend. De keuken  is open van 07.30 uur tot 22.00 uur en de bar tot 01.00 uur.

Restaurant Joost Amsterdam in het Vondel Hotel

Restaurant Joost
Vondelstraat 26
Amsterdam
T 020 – 612 0120
info@restaurantjoost.com
https://www.restaurantjoost.com

JOOST is dé plek voor een smaakvolle lunch, kleurrijke high tea, bruisende borrel en een gezellig diner. Dit alles met een Hollandse twist. Proef het zelf!

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
mood_bad
  • Opmerkingen zijn gesloten.