Restaurant Gids en Evenementenkalender Bijzonder Uit Eten

The Harbour Club Vinkeveen geopend!

Harbour Club Vinkeveen

The Harbour Club Vinkeveen geopend!

Een unieke locatie in aan de Vinkeveense Plassen met internationale allure, een sprankelende sfeer en buitengewoon fantastisch eten. Een uniek restaurantconcept gelegen aan het water en gevestigd in het Apollo Hotel Amsterdam-Vinkeveen.

Laat je verrassen door spikplinter nieuwe parel van The Harbour Club, de hoogwaardige kookkunsten en de unieke muurschilderingen van Herman Brood. Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail. Zowel binnen in het restaurant als buiten op het riante terras kunt u aan het water dineren en genieten van het fantastische uitzicht. Een lazy Sunday lunch, een zakelijk diner en natuurlijk een sprankelende avond met vrienden. Of aanmeren tijdens een boottochtje op de plassen! Een unieke ambiance, gastvrije service, kwalitatieve keuken en uitstekende bereikbaarheid.

Bent u op zoek naar kwaliteit in een ontspannen omgeving, dan voelt u zich bij The Harbour Club Vinkeveen direct thuis.

The Harbour Club Vinkeveen heeft nieuwe toevoegingen gedaan aan het oorspronkelijke concept zoals de open keuken met een zes meter lange ‘Raw Bar’ die het hart vormt van het restaurant. De bekende wijnkast maakt ook in dit restaurant deel uit van het interieur en is voorzien van een imposante muurschildering van Pablo Lucker. In het restaurant is plaats voor 150 gasten en bij mooi weer kunnen er nog eens 150 gasten op het terras zitten. Het restaurant is bereikbaar via zowel land, als water; met de eigen haven voor de deur is er plek voor boten om aan te meren.

Een bezoek aan The Harbour Club staat garant voor puur en intens genieten. Hoogstaande kookkunsten gemixt met een tikkeltje eigenwijsheid, maar wel met oog voor detail.

The Harbour Club, met duidelijke wortels in de haven waar dagelijks verse vis vanzelfsprekend is, werkt hoofdzakelijk met dagvers gevangen vis. Het vleesassortiment is bij The Harbour Club eveneens ongekend.
Voor sushi en sashimi wordt de beste gekweekte Blue-Fin tonijn uit Malta ingekocht. Met smaaksensaties zoals de ‘Salmon Torch Rol’ of de verrassende ’Peking Duck Rol’, zal uw diner een onvergetelijke ervaring zijn. Alle producten zijn van zeer hoge kwaliteit en zeer vers.

Harbour club Vinkeveen

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
mood_bad
  • Opmerkingen zijn gesloten.