2 Toekomstige gebeurtenissen

Sorteer bij

Masterclass instock cooking: Pekelen, roken, confijten in vet bij Instock Utrecht Gepekelde citroenen, zelf gerookte jalapeños of de perfecte gekonfijte aardappeltjes. Zomaar een greep uit heerlijke gerechten waarbij conserveringstechnieken als pekelen, roken & konfijten in vet een hoofdrol spelen. Door eten te conserveren wordt het niet alleen ontzettend lekker, maar verleng je ook nog eens de houdbaarheid. Een fijne manier om minder eten te hoeven verspillen dus! Tijdens de Instock Cooking Masterclasses bij Instock Utrecht vertelt onze chef je alles over conserveren en de verschillende conserveringstechnieken. Zo komen inmaken in zoet en zoetzuur, fermenteren, pekelen, roken en konfijten in vet aan bod tijdens onze masterclasses Instock Cooking. De technieken zijn verdeeld onder twee masterclass edities: Masterclass Instock Cooking editie 2: pekelen, roken & konfijten in vet Pekelen: Deze eeuwenoude techniek wordt in professionele keukens nog veel toegepast: pekelen om producten te conserveren én meer smaak te geven. Vooral gebruikelijk bij vlees en vis, maar wat dacht je van gepekelde aardappelen of citroen? Roken: Ontstaan als conserveertechniek, maar inmiddels vooral lekker vanwege de specifieke rooksmaak. Door roken te combineren met pekelen kun je producten lekker- der én langer houdbaar maken. Met die zelfgebouwde rookoven, kun je straks thuis ook aan de […]

Masterclass instock cooking: Pekelen, roken, confijten in vet bij Instock Amsterdam Gepekelde citroenen, zelf gerookte jalapeños of de perfecte gekonfijte aardappeltjes. Zomaar een greep uit heerlijke gerechten waarbij conserveringstechnieken als pekelen, roken & konfijten in vet een hoofdrol spelen. Door eten te conserveren wordt het niet alleen ontzettend lekker, maar verleng je ook nog eens de houdbaarheid. Een fijne manier om minder eten te hoeven verspillen dus! Tijdens de Instock Cooking Masterclasses bij Instock Amsterdam vertelt onze chef je alles over conserveren en de verschillende conserveringstechnieken. Zo komen inmaken in zoet en zoetzuur, fermenteren, pekelen, roken en konfijten in vet aan bod tijdens onze masterclasses Instock Cooking. De technieken zijn verdeeld onder twee masterclass edities: Masterclass Instock Cooking editie 2: pekelen, roken & konfijten in vet Pekelen: Deze eeuwenoude techniek wordt in professionele keukens nog veel toegepast: pekelen om producten te conserveren én meer smaak te geven. Vooral gebruikelijk bij vlees en vis, maar wat dacht je van gepekelde aardappelen of citroen? Roken: Ontstaan als conserveertechniek, maar inmiddels vooral lekker vanwege de specifieke rooksmaak. Door roken te combineren met pekelen kun je producten lekker- der én langer houdbaar maken. Met die zelfgebouwde rookoven, kun je straks thuis ook aan de […]

Vragen?