6 Toekomstige gebeurtenissen

Sorteer bij

Geniet bij Restaurant P in Grevenbicht (Midden Limburg) van een heerlijk Valentijn festijn met veel kleine gerechtjes. Boek snel want 14 en 15 feb zitten al vol!

Verras je Valentijn met een verrassings Valentijn diner bij Van der Valk Uden – Veghel. Wij serveren een portie liefde aan u en uw Valentijn!

Verras je Valentijn tussen op 14, 15 of 16 februari 2020 met een romantisch Valentijn diner in Restaurant Vondel op Buitengoed Fredeshiem in Steenwijk-De Bult.

14 Februari – de ‘dag van de liefde’. Reserveer een speciaal ‘meiden zijn verliefd drie-gangenmenu’ bij de Meiden van de Molen Spijkenisse.

Valentijn bij Restaurant de Weeghbrug in Wamel  – Valentijn vrijdag 14 februari Verras je Valentijn met een romantisch diner bij Restaurant De Weeghbrug in Wamel op 14 februari 2020, waarbij je volop kunt genieten van de heerlijke gerechten en vooral van elkaar! Zes heerlijke gerechtjes.Samen eten van een bord, als dat geen liefde is. Lekker verwend worden voor 39.50 p.p. Valentijnsmenu      Carpaccio van zalm en zeeduivel met warme tomatendressing * Soepje van langoustines met rivierkreeftenstaartjes en dragon * Risotto  met witte truffeltapenade, Black Tiger garnalen en schuim van Parmezaanse kaas * Drie bereidingen van kalf met knolselderijpuree en saus van eekhoorntjesbrood * Assortiment kazen met vijgencompote en kletzenbrot * Proeverij van passievrucht Laat je helemaal in de watten leggen met ons speciale Valentijnsarrangement: ontvangst met bubbels 6-gangen Valentijnsmenu zes  kleinere glazen bijpassend wijnarrangement koffie/thee na Romantisch genieten voor 58.50 p.p.

Wild Brood Clandestien Diner in het Gooi ​Wild Brood organiseert diners op bijzondere locaties in het Gooi. Op landgoederen, in kerken, leegstaande en vervallen huizen en op weilanden: alle locaties hebben een verhaal. Volgende editie: Clandestien Diner locatie : ergens in ’t Gooi 14 februari Diner €65,- ( all in) aanvang 19.00 uur Reserveer op 0648741089 of via info@wildbrood.nl Al een hele lange wens om een diner te geven op een plek die onbekend is.. ontzettend spannend! En speciaal op 14 feb doen we extra ons best om deze avond mooi te maken.. Alles in wildbrood stijl, bourgondisch decadent met mooie gedekte tafels, lekker puur eten met lokale producten. We gaan er net als elk diner of lunch een echte belevenis verzorgen maar waar? Dat houden we nog even geheim… 💕 Verras je geliefde of kom gewoon omdat het weer bijna lente is. Waar je het diner kan verwachten?  In ’t Gooi dus tussen Weesp en Baarn 24 uur voor aanvang krijg je van ons een berichtje waar de locatie is en hoe je er kan komen. We houden het zo lang mogelijk geheim! Hou de website in de gaten voor de definitieve locatie. Deze wordt kort voor het event […]