3 Toekomstige gebeurtenissen

Sorteer bij

Bumperkluiven Foodtruckfestival Breda 29 mei – 1 juni 2020 Bumperkluiven is een foodtruckfestival in Breda. Het evenement heeft een zomer-editie in Boeimeer op het veld aan de Witte de Withweg. Met ruim 30 foodtrucks heerlijk genieten tijdens het Pinksterweekend van speciale gerechten, speciaal bieren, wijnen en cocktails. Tijdens Bumperkluiven geniet je van de vele lekkere en uiteenlopende ‘street food happen’, bijzondere bieren en wijnen van Dames Pellens. Neem plaats op het gezellige terras in de zon en geniet van muzikale (live) optredens, theater of stap in de zweefmolen. Voor de kinderen is er veel vermaak. Schmink, knutselen, een schiettent, clown acts en meer. Proef wereldse gerechten bij één van de vele foodtrucks De bar staat vol met koude Kornuit pils + vele speciaal bieren! Wijnbar Dames Pellens is aanwezig met de lekkerste wijnen! Elke dag is er live muziek aanwezig (van singer songwriters tot funky bandjes!) Natuurlijk denken we ook aan de kleintjes. Club Pellikaan Breda & PicNic verzorgen het kindervermaak (springkussen, ballenbak, schmink, knutselen, kids yoga en meer!) Uiteraard staat de zweefmolen voor jong & oud er weer!

Boek uw Pinksterbrunch bij Restaurant ’t Binnenhof in Paasloo nabij Steenwijk. Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten. € 27,50 pp

Pinksterbuffet in Restaurant ’t Binnenhof in Paasloo (bij Steenwijk) Lekker uit eten met de Pinksteren op 31 mei en 1 juni 2020, geniet van een Pinksterbuffet of Pinksterdiner bij Restaurant ’t Binnenhof in het Overijsselse Paasloo.Voor de kinderen zijn er diverse activiteiten en gratis gebruik van speeltuin met springkussen en trampoline, Berends Clubhuis, speelzolder met bakllenbak, diverse sportfaciliteiten  en het zwembad. Pinksterdiner beide Pinksterdagen U kunt zowel 1e als 2e pinksterdag genieten van diverse gerechten van onze a la carte kaart of kiezen voor een heerlijk 4-gangen keuze menu. € 39,95 pp Pinksterbuffet beide Pinksterdagen vanaf 17.00 uur € 32,50 Geniet van de voorjaarssmaken die u kunt ervaren tijdens het Pinksterbuffet. Voor de kinderen is er een eigen kinderbuffet. Vanaf 17:00 uur kunt u op beide pinksterdagen genieten van een pinksterbuffet. Het pinksterbuffet bestaat uit: Tomaten-of mosterdsoep Rundercarpaccio Varkenshaas in champignonroomsaus Mini schnitzels met gebakken garnituur Gehaktballetjes in satésaus Kippendij in kerriesaus Spareribs Zalmfilet in bieslooksaus Een groene-, huzaren-, waldorf- en zalmsalade Twee soorten groenten Twee soorten aardappelgarnituur. Vooraf worden er op tafel uitgebreide broodplankjes geserveerd.        

Vragen?