4 Upcoming Events

Sort by

Wijn & Spijs event Restaurant Savarin Rijswijk 12 april 2019 Restaurant Savarin in Rijswijk organiseert op vrijdag 12 april 2019 de reis van wijn & spijs met medewerking van wijnmaker Antinori! Wat kunt u verwachten van deze unieke reis van wijn & spijs: Een unieke wijnproeverij met als hoogtepunt Mouton Rothshild 1994 Begeleiding door een internationale wereldwijd-gerespecteerde wijnmaker Antinori!   Antinori zal worden ingevlogen speciaal voor deze unieke reis van wijn & spijs!  Gepresenteerd door de enige Nederlandse Europees sommelierkampioen Edwin Raben!  Sprankelend aperitief Afsluitend 7-gangen walking dinner Big bottle wijnarrangement Voor € 150,- per persoon beleeft u deze reis van wijn & spijs bij Restaurant, Hotel & Spa Savarin. Reserveer op tijd. Wij hebben maar een beperkte beschikbaarheid. Reserveer via receptie@savarin.nl of 070-307 20 50.

Wijnproeverij Vini di Romagna Kasteel Woerden 7 mei 2019 Kom naar de tweede editie van de Vini di Romagna op 7 mei aanstaande in Kasteel Woerden. In aanwezigheid van de wijnmakers proeft u tijdens deze wijnproeverij wijnen van onder andere de pagadebit, de famoso en de cagnina. Nee, inderdaad geen overbekende druivensoorten en dito wijnen, maar wèl hoogwaardige wijnen van vooruitstrevende wijnboeren uit deze deelregio van de Emilia-Romagna. Een regio die bekend staat om haar keuken met Bologna als culinaire middelpunt. Tijd dus, om ook de wijnen de aandacht te geven die ze verdienen. De wijnproeverij is van 12.00 uur tot 18.30 geopend voor de vakhandel en de horeca. Onder leiding van Fred Nijhuis zijn er diverse masterclasses te volgen. Vanaf 16.00 zijn ook particuliere wijnliefhebbers welkom. Entree voor professionals: vrij Entree voor particulieren: € 7,50 Meer informatie op de website van Italent Amsterdam    

Het grootste restaurantfestival van de zomer! Van 31 mei tot en met 2 juni 2019 in het Amstelpark!

Whisky Festival Den Haag 15-17 november 2019 Grote Kerk U kunt hier whisky proeven, over whisky praten en meer over whisky leren tijdens dit festival in Den Haag. Het enige “Internationale Whisky Festival” Het International Whisky Festival in Nedeland is in 2000 in het leven geroepen om mensen kennis te laten maken met de “Godendrank” whisky. U kunt hier whisky proeven, over whisky praten en meer over whisky leren tijdens dit festival in Den Haag. Dit is het enige “Internationale Whisky Festival” in Nederland. Op vrijdag 15 november, zaterdag 16 november en zondag 17 november 2019 gaan de deuren van de grote kerk in Den Haag weer voor u open. Voor ons 20 jarig bestaan zullen we diverse verrassingen voor u in petto hebben. Hou de website dus in de gaten.