8 Upcoming Events

Sort by

Asperges in het veld – 17 mei tm 3 juni 2018 in Cromvoirt Asperges in het Veld Cromvoirt 17 mei t/m 3 juni 2018 Asperges in het Veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving! Ruim twee weken lang zal er een geweldig pop-up restaurant verrijzen direct aan de aspergevelden van kwekerij Verhoeven, gelegen in het grensgebied van ‘s-Hertogenbosch. Ons stijlvolle pop-up restaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 140 zitplaatsen. En bent u benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat u dan rondleiden door aspergekweker Erik Verhoeven en steek zelfs uw eigen asperges als u dat wenst. Deze culinaire beleving wilt u toch ook meemaken? Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur en reserveer nu uw plaatsen! Stijlvol lunchen & dineren midden in de natuur Een uniek evenement waar smaak, sfeer en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud in het buitengebied van ’s-Hertogenbosch. Ruim twee weken lang verrijst middenin de aspergevelden een stijlvol pop-up restaurant. Kom […]

Deelder Dineert in Parkheuvel Live art en DJ deelder ”Azzie niet vreet ga je dood ” aldus Jules Deelder. De Rotterdamse voordrachtskunstenaar en Nederlandse eerste nachtburgemeester zegt het misschien wat op zijn Rotterdams, maar is een echte haute cuisine liefhebber. Op zondag 27 mei is hij weer te gast bij Parkheuvel, wij organiseren dan vanaf 16:00 een bijzonder diner dat in het teken staat van kunst, muziek en “Rotterdamse kost”. AAA123fresh, de drie heren: Hans Kleinjan, Maikel Kleinjan en Roderik Faasen, wiens kunst u al in het interieur van Parkheuvel terugvindt, maken deze zondag live een nieuw exemplaar voor de collectie. En alsof dit nog niet bijzonder genoeg is, wordt de avond compleet gemaakt met muziek van DJ Jules Deelder; die naast dichter ook een jazzliefhebber pur sang is. Inhoud arrangement Ontvangst met een glas champagne Amuse 5 gangen menu Bijpassend wijnarrangement Mineraalwater Madeleine Koffie of thee met Friandises en Valhrona chocolade Kosten van het arrangement bedragen €195,- per persoon. reserveren kan via 0104360766

Wijn Spijs Wandeling in Leeuwarden – Culturele hoofdstad van Europa 3 juni 2018 Een wijn spijs culinaire wandeling in de Culturele hoofdstad van Europa op 3 juni 2018. De wandeling gaat langs 6 super leuke horeca zaken waar je een een mooie wijn en spijs combinatie te proeven krijgt. (her)Ontdek de leukste nieuwe restaurants en geniet van oude culinaire bekende! Deelnemende Restaurants in Leeuwarden Post-Plaza Grand Café Proefverlof Restaurant Us Heit Roast Van Buren (Oranje Hotel) Wannee Prijs per persoon € 55.00 Leeuwarden is in 2018 Culturele hoofdstad van Europa. Dit jaar laten zij nog eens extra zien hoe de Friezen het leven vieren! Vier het mee! Tijdens de WijnSpijs Wandeling! Van 12:00 uur tot 17:00 uur wandel je met je eigen gezelschap langs al deze toppers. De chefs en sommeliers hebben er heel veel zin in! Koop snel je kaarten want op is heel erg op! Dit is hét leukste culinaire uitje op zondag en ideaal om eens lekker bij te kletsen, te ontdekken én een frisse neus te halen.

Een bijzondere Live Cooking proeverij in Den Bosch waarin wij, samen met Pascale Fagel van viswinkel Visch en Jan van Kollenburg van stadsbrouwerij ’t Kolleke, al het lekkers wat Brabant te bieden heeft extra in het zonnetje zetten. Van 14.00 uur tot 17.00 uur gaat u genieten van een heerlijk, culinair “Brabantse parels – al het goeds uit het Brabantseland” menu. WAT DACHT U VAN… • Heerlijke verse haring van viswinkel Visch • Jheronimus Bosch bier van stadsbrouwerij ’t Kolleke • Paling in ’t groen met verse paling uit Moerdijk • Gefermenteerde asperges van Ter Stege uit Sint-Michielsgestel • Ravioli met pulled brisket van het Hereford rund uit Wanroij • Procureur van het Heyde Hoeve varken uit Nuenen • Verse aardbeien uit Sint-Michielsgestel PRIJS € 49,50 PER PERSOON Bijpassende wijnproeverij (3 proefglaasjes) € 7,50 per persoon AANMELDEN? DAT KAN….! Vraag het onze collega’s, dan reserveren wij alvast voor u een ‘Live Cooking’ tafel. Bellen of mailen kan uiteraard ook altijd. Reserveren o.v.v. ‘Brabantse Parels proeverij  op 3 juni 2018 Telefoon 073-6.926.926 – Mail info@hotel-central.nl

Bacchus Wijnfestival 8-9-10 & 15-16-17 juni 2018 Amsterdam Bacchus Wijnfestival in het Amsterdamse Bos wordt dit jaar voor de 5e keer georganiseerd op 8-9-10 & 15-16-17 juni 2018 Het tweede en derde weekend in juni vieren we samen een feestje van Wijn, Eten en Muziek. Kaarten zijn nu verkrijgbaar via bacchuswijnfestival.nl/tickets Voor de vijfde keer toveren we het Amsterdamse Bos om tot een intieme plek met jou als middelpunt. Kom proeven, eten, dansen, slappe verhalen ophangen en veel meer. Bestel een glas wijn en eet er in godsnaam wat lekkers bij want die combinaties van jou zijn echt niet normaal! Een vier gangen menu aan tafel terwijl je praat over de liefde of een burger uit de hand met die dikke Chardonnay van de buren, het gaat zoals jij wilt. ☆ Wijn De lekkerste wijnen vind je op Bacchus Wijnfestival al vanaf € 3,00 per glas. Ieder wijntentje heeft zijn eigen specialiteit, dus grijp je kans. Verbeter de wereld en doe mee aan heerlijke proeverijen. Bestel een fles met z’n allen of een glas voor jou alleen. Waarom ook niet? ☆ Eten We hebben alles voorgeproefd, combinaties gemaakt en zijn super slank gebleven. Je kijkt naar links en ziet een […]

10 juni 2018 – Sterrendiner op het water met topchef Erik van Loo Al varend genieten van een sterrendiner op de Maas? Spido en Restaurant Parkheuvel slaan op 10 juni de handen ineen en gooien de trossen los. Chef-kok Erik van Loo** bereidt deze avond met de mooiste producten van het seizoen een 4-gangen diner in de open keuken van de James Cook. Omringd door al het moois van Rotterdam worden gasten volledig in de watten gelegd door het team van Parkheuvel. Arrangement Zodra de voeten de steiger verlaten, vindt er een warm onthaal plaats met een glas champagne. De beste stuurlui zorgen vervolgens voor een prachtige amuse, dat zal worden opgevolgd door een 4-gangen menu met de mooiste producten van het seizoen. Hierbij wordt een bijpassend wijnarrangement gepresenteerd. Achtergrondinformatie Restaurant Parkheuvel is het twee sterrenrestaurant van chef-kok Erik van Loo. Het prachtige restaurant is gelegen in Het Park in Rotterdam, vlakbij de Euromast en biedt een fantastisch uitzicht over zowel het mooiste park van de Maasstad als aan het scheepvaartverkeer op de Nieuwe Maas. Sterrenchef Erik van Loo leidt sinds 2006 het restaurant dat al 30 jaar huisvest in de havenstad. Overige informatie over het Sterrendiner op het water […]

Supernova Golf evenement Bilderberg Hotel Lauswolt 17 juni 2018 De 5e Supernovae komt eraan en wat voor een! We gaan het sportieve met het culinaire verenigen. Naast alle aanwezige Michelinsterren wordt u misschien wel de ster van de golfbaan! U weet het misschien al: een supernovae is het verschijnsel waarbij meerdere sterren op spectaculaire wijze exploderen. Op zondag 17 juni 2018 komen 9 Michelinsterren bij elkaar voor The Supernovae Culinary Golf. Dit exclusieve golftoernooi is een unieke combinatie van het beste van de golfsport, culinaire smaakexplosies en de schitterende ambiance van Landgoed Lauswolt in Beetsterzwaag. De gehele middag wordt u culinair verwend. Niet alleen voorafgaand en na afloop van het toernooi, maar ook tijdens het toernooi. In de baan worden op een viertal plaatsen heuse minirestaurants geplaatst waar sprankelende gerechten worden geserveerd. Voor het golftoernooi wordt u ingedeeld in flights van vier personen. Er zijn mooie prijzen te winnen welke worden aangeboden door de Sterren. Reserveer nu voor een onvergetelijke middag op het prachtige Landgoed Lauswolt. Programma 12.30 uur Culinair ontvangst – Inschrijven in het clubhuis van Golf & Countryclub Lauswolt 13.30 uur Vertrek naar alle holes 14.00 uur Start Culinairy Golf wedstrijd, shotgun met vier culinaire stops in de […]

Origin Chocolate Event 20 oktober 2018 Koninklijk Instituut voor de Tropen Origin Chocolate Event: Op zaterdag 20 oktober 2018 wordt het Koninklijk Instituut voor de Tropen weer omgetoverd tot dé plek voor chocolade liefhebbers. Een dag vol ontmoetingen met bean-to-bar chocolademakers uit verschillende cacao regio’s, proeverijen, bijzondere chocolade en mooie pairings met koffie, thee, speciaalbier, kaas, rum en meer. Nieuw dit jaar: De International Chocolate Awards organisatie houdt een bescheiden ceremonie voor de winnaars van de Europese Awards, onder begeleiding van een presentatie van de prijswinnende producten. Verder kun je meedoen aan een cacao ceremonie, een chocolade meditatie, de overeenkomsten tussen origine chocolade, live jazz en opera ervaren en kun je de beste drinkchocolade van Nederland helpen kiezen. NB Datum en Locatie onder voorbehoud – check de website van Origin Chocolate Event We bieden je een spectaculair, UNIEK VOOR NEDERLAND, programma. Het Origin Chocolate Event vindt plaats in zeven hallen van het prachtige KIT Koninklijk Instituut voor de Tropen in Amsterdam en biedt een grote verscheidenheid aan activiteiten. Voor iedereen die van echte chocolade houdt, is het een absolute must; speciale presentaties, debatten en natuurlijk proeverijen van culinaire chocolade lekkernijen gemaakt door top patissiers en chocolatiers. Ontdek Origin chocolade met koffie, thee, wijn, bier, rum, honing en andere combinaties […]