6 Toekomstige gebeurtenissen

Sorteer bij

Lazy Sunday Afternoon op 26 januari 2020 in Restaurant de Vier Seizoenen in Lisse. Van 14-17:30 genieten van oa sushi, oester, kaasjes en tappenades voor € 56 pp

Les Patrons Cuisiniers Gala 26 januari 2010 – Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. Samen genieten is waar het bij Les Patrons allemaal om draait. Maar slechts eenmaal per jaar doen de Patrons dit ook letterlijk sámen, tijdens het Grand Gala des Patrons. De lustrum editie van het Grand Gala vindt plaats op op zondag 26 januari 2020 in het statige Grand Hotel Amrâth Kurhaus in Scheveningen. Kaarten voor dit unieke gastronomische event zijn NU te koop Tijdens dit unieke gastronomische event stropen alle patrons gezamenlijk de mouwen op om de gasten een in alle opzichten memorabele avond te bezorgen waar niet alleen hun hartstochtelijke liefde en passie voor het vak, maar ook het plezier dat ze eraan beleven, vanaf spat. Kaarten zijn hier te koop! Bekijk alle ‘behind the scenes’ foto’s van Grand Gala 2019 en 2018 In 2019 vond ons gala plaats in Het Hulstkamp Gebouw in Rotterdam. Het jaar er voor was De Zadelhoff in Breukelen de locatie. De mooiste ‘behind the scenes’ foto’s van deze spraakmakende events vindt u op https://www.lespatronscuisiniers.nl/gala/  Even lekker nagenieten of in de stemming komen dus!

Wijnmakersdiner Restaurant de Weeghbrug – zondag 2 februari 20 Restaurant de Weeghbrug in Walmel in Gelderland organiseert in samenwerking met Diederik Beker en Arina van Leenen van Betuws Wijndomein uit Erichem, een uniek wijnmakersdiner op zondag 2 februari. Deze avond serveren wij een vier gangen diner a 45,00 inclusief  water en koffie, uiteraard met bijpassende wijnen van Betuws Wijndomein a 6.00 per glas. Diederik en Arina zullen de hele avond aanwezig zijn om de wijnen in te schenken en het verhaal van Betuws Wijndomein informeel per tafel te vertellen. Het wordt gezellig, lekker en ontspannen met zeker geen eentonig verhaal maar korte informatieve stukjes. Ontvangst vanaf 16.00 uur – Aanvang diner 16.30 uur Een unieke kans om hierbij zijn. Reserveer snel!

Sterrenchef Jermain de Rozario slaat dinsdag 4 februari 2020 eenmalig de handen ineen met The Harbour Club’s chef Melchor Soto Fernandez en zijn keukenteam. Samen presenteren zij een gastronomisch Aziatisch vijfgangenmenu mét bijpassend wijnarrangement.

Italiaanse avond: Pasta e Basta meets Lauswolt. Een unieke avond waarop u kunt genieten van heerlijke Italiaanse gerechten en muziek.

Op zondag 29 maart 2020 organiseren de Alliance Gastronomique restaurants uit de regio West een uniek Supernovae Master Chef Cooking Event bij de Kookfabriek in Amsterdam. Dat wilt u niet missen!