2 Upcoming Events

Sort by

Asperges in het veld – 17 mei tm 3 juni 2018 in Cromvoirt Asperges in het Veld Cromvoirt 17 mei t/m 3 juni 2018 Asperges in het Veld is een bijzonder evenement waar smaak, sfeer, kwaliteit en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud, de trots van ons Brabantse land in een unieke omgeving! Ruim twee weken lang zal er een geweldig pop-up restaurant verrijzen direct aan de aspergevelden van kwekerij Verhoeven, gelegen in het grensgebied van ‘s-Hertogenbosch. Ons stijlvolle pop-up restaurant biedt zowel ruimte voor kleinere groepen, sfeervol en intiem, als voor grotere gezelschappen, tot een maximum van 140 zitplaatsen. En bent u benieuwd naar de geheimen van het witte goud? Laat u dan rondleiden door aspergekweker Erik Verhoeven en steek zelfs uw eigen asperges als u dat wenst. Deze culinaire beleving wilt u toch ook meemaken? Kom genieten van een mooi stukje Brabantse cultuur en reserveer nu uw plaatsen! Stijlvol lunchen & dineren midden in de natuur Een uniek evenement waar smaak, sfeer en beleving elkaar vinden. Op en top culinair genieten van het witte goud in het buitengebied van ’s-Hertogenbosch. Ruim twee weken lang verrijst middenin de aspergevelden een stijlvol pop-up restaurant. Kom […]

Een bijzondere Live Cooking proeverij in Den Bosch waarin wij, samen met Pascale Fagel van viswinkel Visch en Jan van Kollenburg van stadsbrouwerij ’t Kolleke, al het lekkers wat Brabant te bieden heeft extra in het zonnetje zetten. Van 14.00 uur tot 17.00 uur gaat u genieten van een heerlijk, culinair “Brabantse parels – al het goeds uit het Brabantseland” menu. WAT DACHT U VAN… • Heerlijke verse haring van viswinkel Visch • Jheronimus Bosch bier van stadsbrouwerij ’t Kolleke • Paling in ’t groen met verse paling uit Moerdijk • Gefermenteerde asperges van Ter Stege uit Sint-Michielsgestel • Ravioli met pulled brisket van het Hereford rund uit Wanroij • Procureur van het Heyde Hoeve varken uit Nuenen • Verse aardbeien uit Sint-Michielsgestel PRIJS € 49,50 PER PERSOON Bijpassende wijnproeverij (3 proefglaasjes) € 7,50 per persoon AANMELDEN? DAT KAN….! Vraag het onze collega’s, dan reserveren wij alvast voor u een ‘Live Cooking’ tafel. Bellen of mailen kan uiteraard ook altijd. Reserveren o.v.v. ‘Brabantse Parels proeverij  op 3 juni 2018 Telefoon 073-6.926.926 – Mail info@hotel-central.nl