Dak- en Thuislozen Kerstdiner 26 dec 2020 – Everyday People

Dak En Thuislozen Kerst Diner Everyday People Rotterdam Doneren

Dak- en Thuislozen Kerstdiner 26 dec 2020 – Everyday People

100 daklozen in Rotterdam krijgen ook in 2020 weer een daklozendiner. Op 26 december 2020 is er ondanks de corona crisis toch weer een kerstdiner!

Het zag er even somber uit voor ons jaarlijkse daklozendiner. 100 mensen op 1 plek, dat gaat ‘m niet worden, te veel besmettingsgevaar. Maar dak- en thuislozen hebben, corona of geen corona, toch ook een plek om te slapen en te eten nodig. Slapen en eten doen zij in de winter vaak in de opvang.
Gelukkig kunnen we met wat inventiviteit en hulp van sponsoren en vrijwilligers toch een veilig en gezellig kerstdiner houden..
Op 3 opvanglocaties verspreidt krijgen de daklozen een heerlijk voorgerecht en huisgemaakte kip uit de oven. Dit alles verzorgd door restaurant JACK Rotterdam van Dennis van den Berg.
Het toetje: cheesecake in een feestelijke beker, wordt verzorgd door CakeVana.
En natuurlijk denken we ook aan de vegetarische mensen.

En na het eten krijgt iedereen een gave goodiebag mee, want ook die traditie willen we doorzetten. Kortom: het is dit jaar anders, kleinschaliger, maar ook dit jaar organiseren we een feestelijke daklozendiner in Rotterdam met inachtneming van alle RIVM richtlijnen. Fantastisch, toch?

Wij zijn erg blij dat we dit kunnen doen en danken iedereen die hier een bijdrage heeft geleverd.

Dak En Thuislozen Kerst Diner Everyday People Rotterdam

Over everyday people

Everyday People voor alledaagse mensen met ongewone problemen. Mensen zoals jij en ik. Het maakt niet uit of je arm, rijk, jong, oud, gezond, bekend of onbekend bent: iedereen heeft weleens een moeilijke tijd. Iedereen doet er toe. Iedereen heeft een bijzonder verhaal. Het maakt niet uit wie of wat je bent: wij staan klaar voor jou!

Stichting Everyday People helpt IEDEREEN die hulp nodig heeft. Vooral daklozen, ouderen en kwetsbare kinderen hebben onze aandacht.

Wat we doen? Wat doen we niet?

Wij organiseren uitjes voor kinderen die normaal nooit een uitje doen. Gezellig pannenkoeken eten voor de kleintjes, planten langs brengen bij eenzame ouderen of een sportieve clinic met je sportheld: wij organiseren het!
Of wat te denken van ons jaarlijkse daklozendiner? Topchef Herman den Blijker verwent daklozen met kerst, maar ook met koningsdag. Mensen die normaal met een schuin oog worden bekeken, krijgen nu eersteklas service en 5*-eten.
Wij vinden: iedereen is mens en verdient het om als mens gezien te worden.
Wij houden ervan om praktisch en actief mensen te helpen. Wie je ook bent, waar je ouders ook vandaan komen of wat je leeftijd ook is.

We zoeken partners, donateurs en vrijwilligers. Kijk gerust verder op onze prachtige website. Je vindt hier o.a. onze projecten, webshop en onze sterrenteam van ambassadeurs.
Alleen kunnen we het niet….samen wel!
Jouw bijdrage is meer dan welkom. Help je mee?

Meer op de website van Everyday People

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on twitter
Share on linkedin
Share on print
Share on email
mood_bad
  • Opmerkingen zijn gesloten.