Over Bijzonder Uit Eten

Bijzonder Uit Eten is onderdeel van WPWM een WordPress web development bedrijf. WPWM werd opgericht door Rolf Karlsson & John Loef van Smart Development in Alphen aan den Rijn samen met Janneke Nijenhuis van Hands-On Advies.

Waarom gestart met een nieuwe restaurant gids?

Hands-On ziet een trend in de restaurant digitalisering waar restaurants steeds zwaarder onder druk komen te staan van restaurant gidsen. Als Hospitality Consultant merkt Hands-On dit dagelijks bij de vermarkting van haar (hotel) restaurant klanten. De druk is niet alleen op het gebied van restaurant reviews en beoordelingen maar ook financieel door hoge tarieven per reservering en maandelijkse kosten. De focus ligt bij de meeste restaurant gidsen op het verdien model waarbij restaurants per geboekt couvert moeten betalen. Ook worden rankings op de restaurant sites vaak bepaald door de hoogte van de financiële bijdrage die een restaurant betaald en moeten restaurants steeds vaker betalen voor het plaatsen van foto’s en webadressen.

Ter illustratie één van de reacties in Horeca Misset over de ontwikkelingen van restaurant gids Iens in juli 2016 Bron Horeca Misset Alex Verburg van Gusto Rotterdam en Post in Dordrecht geeft de volgende reactie: ‘‘Vanaf dit najaar gaat de macht van Iens nog verder. Als restaurateur krijg je nu alleen nog maar de mogelijkheid tot plaatsen van foto’s en webadres, als je een abonnement op Seatme neemt. Wil je dit prijzige reserveringssysteem niet, dan wordt je restaurant verplaatst naar de onderste regionen van de ranking. Al heb je een 10+ en ben je de beste van allemaal, dan nog sta je ver onderaan de ranking. Mijn conclusie is dat de beoordelingen worden vervuild door commerciële geldstromen, je moet namelijk Iens dik willen betalen als je zichtbaar wilt zijn in de top.’ Daarnaast bieden de meeste restaurant gidsen slechts beperkt informatie over alles wat een restaurant zo bijzonder maakt – die unieke Moederdag high tea, die super kindvriendelijke paasbrunch, het bijzondere kerst diner of shared dining Valentijn menu.

Daarom de nieuwe restaurant gids: Bijzonder Uit Eten

  • Boekingen maakt de gast rechtstreeks bij het restaurant (via web of email)
  • Gratis vermelding voor alle restaurants met fotos – telefoonnummers – webadres en openingstijden
  • Focus van deze restaurant gids ligt op Events – USP’s – Speciale aanbiedingen – Kortom alles wat een restaurant bijzonder maakt
  • Bij een betaalde vermelding (voor 2017 € 35.00) kan een restaurant onbeperkt evenementen (bijvoorbeeld kerst, pasen, valentijn, bbq, wildmenu, asperges, koningsdag, week/maand menus, moederdag, vaderdag, jazzbrunch, theater diner etc), speciale aanbiedingen en persberichten plaatsen
  • Bijzonder Uit Eten wordt met recht bijzonder en doet recht aan restaurateurs. Ieder restaurant een bijzondere presentatie!
VOEG RESTAURANT TOE

 

 

Vragen?