Site logo

BlueBlood Den Haag viert opening terras met champagne en oesters voor langsvarend publiek

Restaurant Blueblood Den Haag
BlueBlood, de nieuwe hotspot aan de Zeestraat, opent op zaterdag 11 juni haar vernieuwde terras. Het restaurant dat bekendstaat om het introduceren van het Nikkei cuisineconcept in Den Haag, heeft vanaf dan ook een buitenruimte dat volledig aansluit bij het nieuwe horecaconcept.

BlueBlood, de nieuwe hotspot aan de Zeestraat in Den Haag opent op zaterdag 11 juni haar vernieuwde terras. Het restaurant dat bekendstaat om het introduceren van het Nikkei cuisineconcept in Den Haag, heeft vanaf dan ook een buitenruimte dat volledig aansluit bij het nieuwe horecaconcept. Net als het bruisende interieur in het restaurant, draait het op het terras ook om samenkomen. Het terras kenmerkt zich dan ook door lange banken en halfronde zitjes waarna er plaats zal zijn voor 80 gasten. Om de opening van het terras bij BlueBlood te vieren, wordt langsvarend publiek een dag eerder getrakteerd op champagne en oesters. Het terras grenst namelijk aan de bekende Mauritskade in Den Haag waar bootjes kunnen aanmeren. Op vrijdag 10 juni tussen 16.00 en 19.00 uur kan iedereen die langsvaart alvast kennismaken. Vanaf zaterdag 11 juni is het voor gasten mogelijk om het terras te betreden en hier te genieten van de Japans-Peruaanse gerechten en eigentijdse cocktails. Voor meer informatie zie www.blueblood.nl

Proosten op het terrasseizoen

“Inmiddels zijn we bijna twee maanden open en hebben we al veel enthousiaste gasten mogen kennis laten maken met het Nikkei cuisineconcept en de Japans-Peruaanse keuken”, aldus Lewis McKenzie, General Manager van BlueBlood en tevens Global Opihr Gin Mixology Champion. “Het enige wat nog ontbrak was de opening van ons gloednieuwe terras. Hoe fijn is het, zeker nu het lekkere weer in aantocht is, dat onze gasten ons horecaconcept ook buiten kunnen ervaren. Ik kijk ernaar uit om gasten te zien genieten tijdens de heerlijke zomeravonden, maar ook tijdens de dagen dat de zon wat minder schijnt. Uiteraard heeft ieder plekje een prachtig uitzicht over de iconische Mauritskade. En hoe bijzonder is het dat we op vrijdag 10 juni gasten kunnen trakteren op oesters en champagne vanaf de waterkant. Ik kijk ernaar uit om samen te proosten op het terrasseizoen bij BlueBlood.”

Special events in juni

Naast de opening van het terras, worden er in de maand juni meerdere evenementen bij BlueBlood georganiseerd. Zo is er op donderdag 9 juni een speciale avond voor iedereen die is geslaagd voor zijn of haar schoolexamens. Tussen 17.00 en 19.00 is er een speciale Happy Hour en is er een DJ aanwezig om het feest compleet te maken. Ook worden vaders op Vaderdag (zondag 19 juni) tussen 13.00 en 17.00 uur verrast met een Daddy Cool Brunch. Alle vaders die met hun gezin langskomen, eten op deze dag gratis en genieten van BBQ-gerechten die worden bereid door Executive Chef Frank Uphoff. Reserveren voor beiden evenementen kan via www.blueblood.nl

Over BlueBlood

Met de komst van BlueBlood is het Nikkei cuisineconcept, dat momenteel steeds populairder wordt in grote internationale steden als Dubai, Barcelona en Londen, naar de hofstad gehaald. Hierbij staan de combinatie en de avontuurlijke smaakpaletten van de Japanse en Peruaanse keuken centraal, waarbij de signature dish kreeft is, maar ook de Tomahawk steak, verse sushi en veggies staan zijn op de menukaart te vinden. Alle gerechten worden op traditionele wijze en met lokale en seizoensgebonden ingrediënten bereid. De nieuwe hotspot aan de Zeestraat in Den Haag is een plek om elkaar te ontmoeten en samen te komen, waarbij het bruisende hart van BlueBlood een groot (cocktail)bareiland is die het restaurant en de ruimte voor evenementen met elkaar verbindt.

Informatie

Zeestraat 35, Den Haag
info@blueblood.nl
+31 (0)70 710 7025
Website Blueblood Den Haag

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe