Restaurants die wegens Coronavirus sluiting gaan bezorgen

Restaurants die eten gaan bezorgen wegens de coronavirus sluiting van 15 maart 2020 vind je op Bijzonder Uit Eten. Bestel rechtstreeks!!

Op 15 maart 2020 werden alle restaurants en cafés in Nederland gesloten wegens het coronavirus. Een draconisch besluit die de horeca in Nederland hard treft. Het bezorgen van maaltijden (waarbij contact vermeden wordt door vooruitbetaling, een Tikkie of contactloos betalen) mag nog wel. Sommige restaurants in Nederland gaan nu in hun eigen omgeving maaltijden bezorgen.

Bekijk hier bij welke restaurants dat mogelijk is. Bestel a.u.b. direct bij het restaurant van uw keuze om onnodige commissiekosten voor restaurants te beperken en help zo een beetje mee. Een ander idee om uw steun te betuigen is het kopen van een gift voucher bij uw favoriete restaurant.

Restaurants die ook een gratis vermelding willen op deze pagina kunnen zich aanmelden bij info@bijzonderuiteten.nl – Bijzonder Uit Eten biedt voor 2020 alle restaurants gratis vermeldingen aan om zo iets te kunnen doen voor onze zwaar getroffen bedrijfstak.

Opmerkingen

Geef een reactie

Vragen?