Site logo

Aroma – het nieuwe kookboek van Pasquale Carfora

Aroma kookboek pasquale carfora
Italiaans Restaurant Aroma in Vaassen combineert de rijke Italiaanse culinaire tradities met een moderne twist. Chef Pasquale Carfora, die nu zijn eigen kookboek heeft uitgebracht, brengt met respect voor de herkomst van ingrediënten klassieke smaken tot leven. In dit boek deelt hij zijn persoonlijke interpretaties en verhalen achter authentieke gerechten, waarmee hij u, de lezer, meeneemt op een culinaire reis door Italië.

De essentie van Italiaans Fine Dining bij Aroma

HET KOOKBOEK VAN CHEF PASQUALE CARFORA

Jonnie en Thérèse Boer van De Librije over dit nieuwe kookboek

Beste lezer, het is ons een waar genoegen om dit voorwoord te mogen schrijven voor het kookboek van Restaurant Aroma Italian Fine Dining, het eerste boek van Pasquale Carfora die dappere stappen zet om de verfijnde Italiaanse keuken een gezicht te geven. Het is duidelijk een plek waar gedrevenheid, vakmanschap en smaak samenkomen om een indrukwekkende eetervaring te creëren. Als collega’s in de culinaire wereld en bewonderaars van fijne eetgelegenheden, hebben wij het genoegen gehad om de gastvrijheid en de keuken van Aroma persoonlijk te ervaren.

Die ervaring was er een van verrassing en verwondering. Pasquale en zijn team presenteren Italiaanse gerechten samen met producten uit de eigen regio; iets waar De Librije van meet af aan op gefocust was. Elk gerecht vertelt daarnaast een persoonlijk verhaal van Pasquales jeugd en verdere ontwikkeling. Hij krijgt het voor elkaar een persoonlijk stempel te drukken op zijn culinaire creaties; iets waar je in dit boek meer over leest.

De overgave van chef Pasquale aan pure kwaliteit en zijn vermogen om klassieke Italiaanse gerechten een unieke draai te geven, zijn in lijn met onze filosofie bij De Librije, waar we voortdurend streven naar een vernieuwende ervaring van onze keuken. Het is deze gedeelde toewijding aan culinaire excellentie die ons een diep respect heeft gegeven voor Aroma en alles waarvoor het staat.

Dit kookboek is een viering van Aroma’s reis in de wereld van fine dining. Het is een uitnodiging aan iedereen om de diepten van de Italiaanse keuken te verkennen door de bril van een gepassioneerde Italiaan met durf om een moderne versie te bieden van de keuken uit de regio’s waar hij opgroeide. Wij wensen Pasquale en zijn team voortdurend succes. Moge dit kookboek dienen als inspiratie voor zowel nieuwe als ervaren (thuis)koks en liefhebbers van de Italiaanse keuken die zoveel meer biedt dan pasta en pizza.

 

Jonnie en thérèse boer van de librije
Aroma kookboek pasquale carfora

Deel dit bericht

  • Nog geen opmerkingen.
  • Voeg een reactie toe