April 2021
Restaurant Gids en Evenementenkalender Bijzonder Uit Eten
Koningsdag

Koningsdag 27 april 2021


Alweer het tweede jaar dat je niet kunt genieten van een ouderwets gezellige Koningsdag. Maar niet getreurd - op Bijzonder Uit Eten vind je de leukste borrelboxen, tapas tassen, aspergeboxen en andere aanbiedingen om er thuis toch een gezellig feest van te maken. Toch liever op pad? Boek dan zo'n leuke culinaire wandeling in Amsterdam, Rotterdam of Papendrecht .

Koningsdag Culinaire Wandeling Roelofarendsveen

€ 35.00 pp

Culinaire Wandeling Roelofarendsveen

Culinaire wandeling "Willems Wandeling" in Roelofarendsveen op Koningsdag 2021! Een polderwandeling om vorstelijk van te genieten. € 35 pp

€ 46.50 pp

Culinaire autorit Koninklijk on Tour Ermelo

Het wordt een hele bijzondere Koningsdag 2021 in Ermelo - de culinaire autorit "Koninklijk on Tour" brengt je in 40km langs 8 horecagelegenheden.
Culinaire autoroute Ermelo Koninklijke Tour Koningsdag
Culinaire Wandeling Tasty Walk Papendrecht Koningsdag

€ 36.00 pp

Tasty Wandeling Papendrecht

Culinaire wandeling Papendrecht van Tasty Walk - Tasty walk in het centrum van Papendrecht (3.6 km)! Voor € 36 pp incl route en hapjes bij 5 restaurants in Papendrecht.


€ 29.50 pp

Koningsdag Borrelbox in Blaricum

Koningsdag in Blaricum vier je a la maison met een borrelbox van restaurant Bistrot Chapeau voor € 29.50 pp met oa quicke, feuilletée en soesjes.
Restaurant Bistrot Chapeau Blaricum In Het Gooi

Bijzonder Uit Eten

De leukste restaurants, food festival & foodtruck festivals, high tea adresjes, foodhallen, kookscholen en speciale aanbiedingen vind je op Bijzonder Uit Eten.
Vegan En Vegetarische Restaurants Op Restaurantgids Bijzonder Uit Eten
facebook twitter instagram linkedin youtube