mei 2022
Restaurant Gids en Evenementenkalender Bijzonder Uit Eten
Voor deze nieuwsbrief kun je je op ieder moment Uitschrijven of Je abonnement beheren

Laat de zomer maar beginnen!

Begin je (bbq) zomer met een masterclass Big Green Egg van Julius Jaspers of bezoek één van de vele zomer foodfestivals. We trappen de zomer af met Moederdag!

Moederdag aanbiedingen

Verras jij je moeder met een heerlijke Moederdag High Tea, Brunch, Lunch of Diner? Of bestel je liever een Moederdag Brunch voor thuis. Het kan allemaal!
Foodfestival Kalender & Fopdtruck festival agenda

Foodfestivals coming up


2-8 Mei 2022: Week van de Kreeft Willemstad
Vier de week van de kreeft in de haven van Willemstad van 2 tot en met 8 mei. Kreeftenweek in Willemstad met drijf-through en live muziek.

5-8 Mei 2022: Toost Foodtruck Festival Vlaardingen 5-8 mei 2022
Toost Foodtruck Festival in Vlaardingen vindt plaats van 5-8 mei 2022. Toost is food festival in een informele sfeer en vindt plaats op verschillende locaties in Nederland.

5-8 Mei 2022: Trek Festival Rotterdam
Festival TREK Rotterdam - 4 Dagen genieten van lekker eten, live muziek en theater. Bekijk alle foodfestivals op Bijzonder Uit Eten.

6-8 Mei 2022: Japan Light Festival Amsterdam
Geniet van 6-8 mei 2022 van het Japan Light Festival in Amsterdam - Sushi, sake, lichte kersenbloesems, Japans eten en nog veel meer!

13-15 Mei 2022: Foodtruck Festival Gouda - Gouds Geluk
Goed nieuws, ook in Gouda dit jaar een foodtruck festival - Gouds Geluk op Goudsasfalt in Gouda. 3 Dagen genieten van eten, drinken en gezelligheid.

13-15 Mei 2022: Toost Foodtruck Festival Wijk bij Duurstede
3 Dagen informeer genieten van heerlijke happen van de foodtrucks, muziek en kinderanimatie.

14 Mei 2022: Vlindertuin Festival Rotterdam
Op Vlinderfestival geniet je van de lekkerste foodtrucks, en kun je dansen op lekkere tunes. Bovendien maak je milieubewuste/duurzame keuzes!

19-22 Mei 2022: Foodfestival TREK Maastricht
Festival TREK Maastricht 19-22 mei 2022. Maak een smakelijke ontdekkingsreis door al het streetfood. Van sushi en vega tot burgers.
Julius Jaspers Masterclass Big Green Egg Kookfabriek


Big Green Egg workshop van Julius Jaspers!


Boek de Kookfabriek Masterclass Big Green Egg olv Julius Jaspers- een culinair fenomeen op 21 mei in Amsterdam of 4 jun in Utrecht € 85 pp
aspergediner on tour Salland


Aspergediner on Tour - Salland

Elke zondag in mei 2022 kun je genieten van het Aspergediner on Tour! Als culinaire fiets- of autoroute (ca 26 km). Een culinaire asperge tour door het mooie Salland. In samenwerking met Restaurant het Buitenhuys, Restaurant de Bagatelle, Restaurant het Arsenaal en Hotel/Restaurant Hoog Holten. € 55 pp
IJver Bierfestival Venlo


IJver Bierfestival Venlo 28 mei 2022

Geniet op 28 mei 2022 van een groot aanbod van speciaalbieren van brouwers uit de regio, binnen- en buitenland tijdens het IJver Bierfestival Venlo. (Lage loswal)
Wereld Wijn Tour In En Rondom Haarlem


Wereld Wijn Tour - Culinaire Fietsroute rond Haarlem


Geniet op donderdag 26 mei van de Wereld Wijn Tour langs 6 restaurants in en rond Haarlem - Topwijnen met bijpassende gerechtjes € 40 pp

Biergarten Apeldoorn


Biergarten Apeldoorn 27-28 mei 2022

Veel speciaalbieren, heerlijke gerechten, cocktails en ongedwongen gezelligheid! Op 27-28 mei is het tijd voor de allereerste editie van Biergarten Apeldoorn. De opening van Biergarten wordt georganiseerd bij en in samenwerking met SOAP in Apeldoorn.
Proef Pampus festival tijdens Dutch Water Week

Proef Pampus festival tijdens Dutch Water Week

Proef Pampus festival van 26 mei tm 6 juni 2022 (muv 30 en 31 mei) gaat dit jaar samen met Dutch Water Week. Food festival ook leuk voor kids!
Na een noodgedwongen pauze van twee covidjaren, keert Proef Pampus dit jaar terug voor een vierde editie! En wat voor editie… Proef Pampus is vanaf dit jaar onderdeel van de Dutch Water Week, een themaweek rondom water, met als hoogtepunt een groot aantal zeilwedstrijden.
IJCatcher Amsterdam aan het IJ Wine Experience

Wine Experience Amsterdam - Wijnproeven aan het IJ

Wijnproeverij aan het IJ in Amsterdam vanuit het glazen IJcatcher Paviljoen - Wine Experience is iedere zaterdag en zondag vanaf 16:30 uur € 40.95
Midwinterfair Archeon Alphen Aan Den Rijn

Moederdag Brunch in het Archeon

Verras je moeder op Moederdag (8 mei 2022) in het Archeon in Alphen aan den Rijn met een heerlijke Moederdag Brunch met ingrediënten uit het Groene Hart! € 34.50 pp - Inclusief entree Archeon

Bijzonder Uit Eten

De leukste restaurants, food festival & foodtruck festivals, high tea adresjes, foodhallen, kookscholen en speciale aanbiedingen vind je op Bijzonder Uit Eten.
Vegan En Vegetarische Restaurants Op Restaurantgids Bijzonder Uit Eten
facebook twitter instagram linkedin youtube