oktober 2021
Restaurant Gids en Evenementenkalender Bijzonder Uit Eten
Voor deze nieuwsbrief kun je je op ieder moment Uitschrijven of Je abonnement beheren

Coming Up

De culinaire agenda met de leukste restaurant aanbiedingen en foodfestivals zit bomvol tot en met de kerstdagen. In deze nieuwsbrief weer een greep uit ons "bijzondere" aanbod.

Zoveel meer dan een diner..

The ultimate dinnershow - Chin Chin Amsterdam


Chin Chin Club is meer dan een restaurant of nachtclub. Hier beleef je de ultieme dinnershow-ervaring € 75 pp voor 5-gangen diner en show.

Chin Chin met zijn Aziatische invloeden, warme inrichting en intieme verlichting, is de perfecte sfeer voor een magisch en opbeurend avondje uit. Wanneer je The Dinner Show boekt, geniet je van een voortreffelijk vijfgangenmenu, vergezeld van de sexy, magische show van Vineyard World in een clubachtige setting.
Langzaam maar zeker brengen de resident DJ's je in de feeststemming, want na The Dinner Show toveren ze om tot nachtclub.
Dinnershow Chin Chin Club Amsterdam
Vinhalla Wijnfestival Amsterdam

Vinhalla 4-6 november Amsterdam

Vinhalla is wel het grootste wijnfestival van Nederland. Dit jaar in de Kromhouthal in Amsterdam met restaurant, barretjes en heel veel wijn!
Een 3-daags wijnfestival op 4, 5 én 6 november. Een paradijs voor wijnliefhebbers. Denk aan meet & greets met onze wijnboeren, een restaurant, bijzondere foodtrucks en natuurlijk heel veel wijn.

Smakenrad Breda - Dineren in een reuzenrad Breda

Smakenrad Enschede

Smakenrad Enschede is lunchen en dineren op grote hoogte! Namelijk in een reuzenrad. Nog tot 7 nov 2021 in het Volkspark in Eschede.
Proef de kunst Terherne

Proef de Kunst Terherne

In Terherne in Friesland worden Kunst en Culinair met elkaar verbonden tijden het evenement Proef de Kunst op 23 en 24 oktober 2021.
Wildwise wildwandelingen & landrover wildsafari

Wildwandeling op de Veluwe met Wildwise

Boek een wildwandeling op de Hoge Veluwe met natuurgids Sebastiaan van Empel. Een hike & shoot, Landrover Safari of wildwandeling.
The Arts Of Drinks Festival Amsterdam

Festival The Art of Drinks Amsterdam 30 oktober 2021

Op 30 okt kun je kennismaken met The Art Of Drinks. Hier zal een ongekend grote hoeveelheid wijn, bier en drank worden gepresenteerd en jij kan alles proeven! The Art of Drinks is hèt drankenplatform waar wijn, bier en gedistilleerd samen komt. Geniet van cocktails, cuvées en bites en neem deel aan bijzondere (gratis!) tastings.
Toegangsprijs € 25 pp
Culinaire Wandeling WijnSpijs Assen

Culinaire Wandeling Breda - Wijnspijs wandeling

Culinaire Wandeling Breda - Heel bijzonder uit eten met de WijnSpijs Culinaire Wandeling. 6 Gerechten - 6 Wijnen en fijne wandeling! € 64 pp

31 okt 2021 - 23 jan 2022 - 29 mei 2022 - 21 aug 2022
Kerst En Kunst In Ootmarsum

Nog te vroeg voor Kerst?

Op Bijzonder Uit Eten vind je nu al een waanzinnig overzicht met Kerstmarkten, Kerstfairs en restaurants met de lekkerste kerstbrunches, diners en high teas! Wacht niet te lang met reserveren want sommige restaurants zitten nu al vol met Kerst!

Bijzonder Uit Eten

De leukste restaurants, food festival & foodtruck festivals, high tea adresjes, foodhallen, kookscholen en speciale aanbiedingen vind je op Bijzonder Uit Eten.
Vegan En Vegetarische Restaurants Op Restaurantgids Bijzonder Uit Eten
facebook twitter instagram linkedin youtube