oktober 2021
Restaurant Gids en Evenementenkalender Bijzonder Uit Eten
Voor deze nieuwsbrief kun je je op ieder moment Uitschrijven of Je abonnement beheren

Go Wild

Het Wildseizoen is weer begonnen. Van Wild Art Dinner in Friesland tot een Hubertus avond in Overveen bij Kraantje Lek. Je vindt het op Bijzonder Uit Eten!
Wild Diner

In the spotlight - Wild & Wijn avond

Geniet op 13 november van een Wild en Wijn avond bij Parkhotel Horst. Een wijn spijs event om het Wildseizoen 2021 af te trappen. € 79.50 pp

Parkhotel Horst (tussen Venray en Venlo)

Wild & Wijn avond Parkhotel Horst

Food Events Coming Up

Herfstfestival Broek Bij De Vroolijke Frans

Herfstfestival Broek De Vroolijke Frans 17 okt 2021

Proef heerlijke streekproducten bij ruim 20 standhouders tijdens het Herfstfestival Broek bij de Vroolijke Frans in Brummen op 17 oktober.
Smaakpark Ede

Lunch wandeling: ontdek Sysselt met wildbeheerder - Smaakpark Ede

The best of both! Een gezonde wandeling van ca 3.5 km met wildbeheerder Leendert Houweling op de Veluwe en aansluitend een lunch € 25 pp
17 okt - 21 nov - 19 dec

Leendert Houweling, wildbeheerder, leert je dingen zien die je nog nooit hebt gezien. Pootafdrukken en vraatsporen van dieren bijvoorbeeld. We gaan kijken waar ze eten en waar ze wonen. En ondertussen vertelt Leendert honderduit over alles wat hij beleeft als wildbeheerder van de Veluwe. Wat is wildbeheer eigenlijk, wat zijn de uitgangspunten en waarom is het belangrijk dat er wildbeheer plaatsvindt. Daar zitten verrassende antwoorden tussen, en daar vertelt hij je graag meer over. Je gaat de Veluwe van een andere kant bekijken.
Na de boswandeling kom je terug op het SmaakPark, waar er een lekkere lunch op je wacht.
Dinnershow Egmond bij Zuiderduin - Karin Bloemen

Dinnershow Karin Bloemen Egmond aan Zee

Dinnershow met Karin Bloemen in Egmond aan zee bij Zuiderduin op 23 okt 2021 vanaf € 139.00 pp (incl 4-gangen diner, overnachting en ontbijt).
Funky Vegan Festival

Funky Vegan Festival Amsterdam 23 okt 2021

Wil jij je een dag lang in vegan heaven wanen? Genieten van kleurrijk vegan eten en drinken? En je vermaken met workshops, geweldige sprekers, yoga, ecstatic dance en een silent disco? Dan mag je Funky Vegan Festival op zaterdag 23 okt 2021 in Amsterdam niet missen!
Jeroen Van Der Boom Bij Pasta E Basta Amsterdam

Jeroen van der Boom bij Pasta e Basta Amsterdam 31 okt 2021

Jeroen van der Boom treedt tijdens een Italiaans diner op bij Pasta e Basta in Amsterdam. Heel bijzonder. € 79.50 pp incl show en een heerlijk 3-gange
Kerst En Kunst In Ootmarsum

Nog te vroeg voor Kerst?

Op Bijzonder Uit Eten vind je nu al een waanzinnig overzicht met Kerstmarkten, Kerstfairs en restaurants met de lekkerste kerstbrunches, diners en high teas! Wacht niet te lang met reserveren want sommige restaurants zitten nu al vol met Kerst!

Bijzonder Uit Eten

De leukste restaurants, food festival & foodtruck festivals, high tea adresjes, foodhallen, kookscholen en speciale aanbiedingen vind je op Bijzonder Uit Eten.
Vegan En Vegetarische Restaurants Op Restaurantgids Bijzonder Uit Eten
facebook twitter instagram linkedin youtube