september 2021
Restaurant Gids en Evenementenkalender Bijzonder Uit Eten
Voor deze nieuwsbrief kun je je op ieder moment Uitschrijven of Je abonnement beheren

Es geht wieder los!

Afgelopen weekend was de aftrap van het #Oktoberfest seizoen in een aantal steden! De komende weken zijn er nog heel veel Oktoberfesten in Nederland op Bijzonder Uit Eten want jij houdt toch ook van dirndls, lederhosen, schlagers, pullen bier, bratwursten en ongekende gezelligheid.
Oktoberfest - Oktoberfeest

In the spotlight!

Bij Grieks restaurant OLI MAZÍ in Utrecht geniet je aanstaande zaterdag 9 oktober van een super Griekse avond tijdens de It's All Greek To Me | Folk & Ballads avond. Sofia en Pericles ontmoeten elkaar weer op het podium van Restaurant Oli Mazí. Tijdens uw diner kunt u genieten uit een selectie van hun geliefde authentieke Griekse muziek “entechno”.
Entechno is het populaire Griekse muziekgenre met elementen uit Griekse volks- en westerse muziek. Enkele van de meest onderscheidende componisten van entechno zijn M. Theodorakis en M. Hatzidakis.


Sharing Food | Sharing Music | Making Memories

Griekse avond met muziek bij Oli Mazi Utrecht

Food Events Coming Up

Culinaire Wandeling WijnSpijs Assen

Culinaire wandelingen & Fietsroutes

De komende weekenden o.a. culinaire wandelingen in Gouda, Venlo, Leeuwarden, Leiden, Groningen, Amsterdam, Vlissingen, Haarlem en Enschede. Meer dan 55 culinaire wandelingen van onder andere Wijn Spijs, Tasty Walk, Walking Dinner en Amusetour.
Dinner Show Vegas The Harbour Club Oost Amsterdam

Dinner Show Vegas - The Harbour Club Oost Amsterdam

Een bijzondere avond uit met de Dinner Show Vegas met niemand minder dan Hans Klok. Op verschillende data tot en met 12 december te boeken vanaf € 135.00 pp
Vignerons du Terroir Utrecht

Vignerons du Terroir Utrecht 11 okt 2021

11 Oktober vindt Vignerons du Terroir alsnog plaats bij wijnbar Most in Utrecht. Vignerons du Terroir is hét champagne evenement van het jaar.
Nacht van de Wijn Central Studios Utrecht

Wijnfestival Nacht van de Wijn Utrecht

Dit wijnfestival in Utrecht - Nacht van de Wijn - is op 16 okt in de Central Studio's in Utrecht. Kaartjes early bird € 16, regulier € 20.95
stoofvlees-wild-eten-koperen-pan

Het Wildseizoen is weer begonnen

Restaurants met wildweken, wildmenu’s en wildgerechten op de kaart tijdens het wildseizoen 2021.Of je nu kiest voor een wild wandeling – wild wijn/spijs avond of een bijzondere wildavond – je vindt restaurants met bijzondere Wild aanbiedingen hier.
Kerst En Kunst In Ootmarsum

Nog te vroeg voor Kerst?

Op Bijzonder Uit Eten vind je nu al een waanzinnig overzicht met Kerstmarkten, Kerstfairs en restaurants met de lekkerste kerstbrunches, diners en high teas! Wacht niet te lang met reserveren want sommige restaurants zitten nu al vol met Kerst!

Bijzonder Uit Eten

De leukste restaurants, food festival & foodtruck festivals, high tea adresjes, foodhallen, kookscholen en speciale aanbiedingen vind je op Bijzonder Uit Eten.
Vegan En Vegetarische Restaurants Op Restaurantgids Bijzonder Uit Eten
facebook twitter instagram linkedin youtube